Wednesday 3/7/2019

Wednesday 3/7/2019 under auspices of Prof. Dr Mohamed Hashem the president of National Research Centre and prof.Dr. Mamdouh Moawad Ali vice president for Research Affairs and international Relations , National Research Centre

a workshop has been opened Entitled
“scientific research and agricultural investment together” at the New Hall , NRC

اليوم الأربعاء 3/7/2019
تحت رعاية السيد الأستاذ الدكتور / محمد محمود هاشم رئيس المركز القومي للبحوث و السيد الأستاذ الدكتور / ممدوح معوض نائب رئيس المركز للشئون البحثية تم افتتاح ورشة عمل بعنوان ” البحث العلمي والأستثمار الزراعي معاً” وذلك بالقاعة الجديدة بالمركز .

x

Check Also

IMG_9017

under  the auspices of Prof. Dr .Mohamed Hashem the president of National Research Centre

  The Cultural Salon of September 2019. A Lecture by Prof. Saad Nassar, Advisor to the Minister of Agriculture and ...